Târgu-Jiu: Suspecţii de braconaj, cercetaţi în stare de libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi bărbaţi, prinşi în timp ce transportau, cu maşina, carne de cerb, vor fi cecetaţi în stare de libertate. După câteva ore de audieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu au decis luarea măsurii preventive a interdicţiei de a părăsi localitatea de domiciliu. 

Suspecţii de braconaj, din Bumbeşti-Jiu, sunt obligaţi să nu părăsească localitatea de domiciliu, timp de 30 de zile. Aceasta este măsura care a fost luată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, în urmă cu puţin timp.
De precizat că braconierii au fost prezentaţi astăzi, Parchetului,  cu propunere de arestare preventivă. În noaptea de vineri spre sâmbătă,  Vasile C., de 46 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, împreună cu tatăl acestuia, Dumitru C., de 73 ani, au fost prinşi de poliţişti în timp de transportau cu autoturismul, carne de cerb precum şi o armă de vânătoare, dezasamblată, aparţinând lui Dumitru C., membru vânător, persoană autorizată pentru a deţine, purta şi folosi arme letale de vânătoare. Cei doi braconieri vor fi cercetaţi în continuare, însă în stare de libertate.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite