Surprize de Crăciun pentru elevi: Notele şi absenţele sunt trimise astăzi prin poştă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1400 de plicuri vor pleca spre părinţi în vacanţă
1400 de plicuri vor pleca spre părinţi în vacanţă

Toţi cei 1400 de elevi de la Colegiul Comercial Virgil Madgearu, din Târgu-Jiu, vor primi acasă, de sărbători, situaţia şcolară de pe primul semestru. 

Profesorii au sarcina ca până astăzi, la orele prânzului, să încheie toate mediile, iar diriginţii să scrie negru pe alb numărul absenţelor şi notele liceenilor, după care le vor pune în plic şi le vor trimite prin poştă la părinţii acestora. „În afară de urările de sărbători fericite, care cred că e un lucru care trebuie transmis fiecăruia în parte, astăzi se încheie situaţia fiecărui elev şi se validează în consiliul profesoral. Această situaţie este apoi transmisă de fiecare diriginte la fiecare părinte al elevilor acasă, în plic, prin poştă, în care se trec mediile la fiecare materie, plus absenţele. 1400 de plicuri vor pleca spre părinţi în vacanţă”, a declarat Petre Ciungu, directorul Colegiului Comercial Virgil Madgearu.

Cei care au rezultate bune la şcoală nu se tem de plicul pe care îl vor primi acasă. Liceenii cu note catastrofale şi cu multe absenţe în catalog, care sunt tentaţi să aştepte poştaşul pentru ca plicul să nu ajungă la părinţii lor, nu vor scăpa aşa uşor. „Ei aşteaptă poşta poate, dar fiecare diriginte, acolo unde situaţia e mai gravă, trebuie să vadă cu adevărat dacă părintele a intrat în posesia situaţiei şcolare.Noi mai avem la dispoziţie şi acel catalog prin internet, dar şi telefonul”, a mai precizat Petre Ciungu, directorul instituţiei.Liceenii care au fost prinşi fumând în incinta şcolii vor fi daţi în vileag în cadrul aceleiaşi scrisori.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite