Suporter amendat şi interzis pe stadion după ce a aruncat cu obiecte spre teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei persoane au fost sancţionate
Trei persoane au fost sancţionate

Incidentul s-a petrecut aseară, în timpul partidei de fotbal dintre Pandurii şi Oţelul Galaţi, care a avut loc pe Stadionul Municipal Târgu-Jiu.

Tânărul de 25 de ani, din oraşul Rovinari, a fost sancţionat cu 500 de lei, fiind anunţat că nu mai are voie să vină la stadion în următoarele 12 luni. „B.I., în vârstă de 25 ani, domiciliat în Rovinari, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei deoarece a aruncat cu diverse obiecte înspre terenul de joc. I-a fost aplicată sancţiunea complementară de interzicere a accesului la jocuri şi competiţii sportive pe o perioadă de 12 luni", a precizat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj.

Un alt bărbat de 36 ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost amendat cu 400 de lei după ce a adresat cuvinte jignitoare şi a ameninţat personalul de la firma specializată de pază care asigura măsuri de ordine în incinta stadionului. După câteva minute, o altă persoană, în vârstă de 49 ani, domiciliată în Negomir, a fost sancţionată cu 250 de lei deoarece a încercat să pătrundă în mod repetat în incinta stadionului sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind depistat la un baraj de ordine. Acesta nu mai are dreptul de a veni la stadion în următoarele şase luni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite