Târgu-Jiu: Studentul de la Drept, căutat în toate colţurile ţării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl lui Marius i-a sunat pe toţi colegii fiului său
Tatăl lui Marius i-a sunat pe toţi colegii fiului său

Părinţii lui Marius Popescu spun că fiul lor era abătut din cauza notelor de la facultate. Numai în ultima lună, trei minori gorjeni au fost daţi dispăruţi, fiind găsiţi în câteva ore de oamenii legii.

La începutul fiecărei săptămâni din această lună, poliţiştii gorjeni au înregistrat câte un minor dispărut, în vârstă de 16 şi, respectiv, 17 ani. Din fericire, oamenii legii i-au găsit, pe raza judeţului Gorj, teferi şi nevătămaţi, plecarea acestora fiind în toate cazurile voluntară. În timp ce unii s-au plâns că au fost certaţi de părinţi pentru că au luat note mici, alţii, în special fetele,  au spus că şi-au ascultat inima şi au fugit cu „marea dragoste“. Nu este însă şi cazul tânărului lui Marius Popescu, tânărul de 19 ani, care a dispărut fără urmă de aproape trei săptămâni. Studentul de la Facultatea de Drept din Târgu-Jiu a fost căutat şi în gaură de şarpe, însă fără niciun rezultat. „Tânărul de 19 ani a fost dat în urmărire naţională, fiind împărţite sute de pliante cu imaginea acestuia, în întreaga ţară. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Gorj.

„Simt că este în viaţă“

Părinţii băiatului încă mai speră ca fiului lor să nu i se fi întâmplat o nenorocire. „Nu am încetat nicio clipă să-l căutăm. Am vizionat şi înregistrările camerelor video amplasate la şcoala de lângă casa noastră, însă nu am reuşit să aflăm unde ar putea fi. Nu pot să-mi fac rău şi să gândesc că nu mai este în viaţă. Eu simt că trăieşte“, spune, îngrijorat, tatăl lui Marius. Acesta  lucrează la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, ca subofiţer. Fiul său este student în anul I la Facultatea de Drept, din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“, şi a dispărut chiar în febra examenelor din sesiunea de iarnă. „Era un copil retras. Dacă glumeam cu el, se supăra repede“, susţine Andrei, coleg de grupă cu Marius. Poliţiştii şi familia băiatului au împărţit pliante în cele mai circulate zone din Târgu-Jiu, însă nimeni nu a oferit indicii în acest caz.
 „Am sunat la toate numerele din telefonul lui, dar nimeni nu ştie nimic de el“, mai spune Marius Daniel Popescu, tatăl lui Marius.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite