Târgu-Jiu: Sportivi din întreaga ţară participă la Campionatul Naţional de seniori la Unifight

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia se desfăşoară astăzi, între orele 10.00 şi 17.00, în sala de sport a Şcolii Generale Voievod Litovoi din Târgu-Jiu. Cu această ocazie, Federaţia Română de Unifight va selecta cei mai buni luptători pentru lotul naţional.

În sala de sport în care se va desfăşura Campionatul Naţional de seniori la Unifight se află şi jandarmii gorjeni, pentru a susţine campania intitulată „Stop Violenţa“.

„Este o campanie iniţiată şi susţinută la nivel naţional împotriva violenţei stradale şi care îndrumă tinerii să practice sport şi să participe la competiţii sportive desfăşurate în mod organizat. Cu ocazia Campionatului de Unifight – Seniori, organizat la Târgu-Jiu, se vor distribui pliante cu un conţinut informativ-educativ, în scopul prevenirii faptelor antisociale comise cu violenţă. Organizarea în Municipiul Târgu-Jiu a Campionatului Naţional de Unifight se datorează şi eforturilor sportivilor gorjeni printre care se găsesc şi luptători jandarmi, care în decursul timpului au obţinut rezultate meritorii pe plan naţional şi internaţional“, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj.

Gorjenii care se vor duela astăzi cu cei mai buni sportivi din ţară sunt pregătiţi de jandarmul Gabriel Voicu, instructorul sportiv al IJJ, fost campion naţional la Unifight şi antrenor în cadrul Clubului Sportiv Dragon Târgu-Jiu.

„Sperăm că se vor regăsi printre sportivii selecţionaţi de Federaţia Română de Unifight pentru lotul naţional“, a mai spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite