Târgu-Jiu: Spectacole aviatice şi concerte în Poiana Narciselor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Concursul de maşinuţe buggy şi acrobaţiile aeriene realizate cu avioane uşoare vor completa tradiţionala petrecere de la Preajba.

Şi în acest an, Primăria Târgu-Jiu organizează, duminică 8 Mai, Sărbătoarea Narciselor. La eveniment vor avea loc competiţii sportive,  demonstraţii aviatice, concurs de degustare a vinurilor locale, spectacole şi dansuri populare. Dimineaţa va începe cu un Tedeum la biserica din Preajba, iar de la ora 10.00 se dă startul la concursurile sportive de ciclism, cross şi fotbal. La ora 11.00 va avea loc şi un concurs de degustare a vinurilor locale urmat de o întrecere cu maşini buggy. Reprezentanţii Clubului de Automobilism Raiderii din Târgu-Jiu îl vor comemora pe pilotul de la Clinceni, Mugurel Uţă, prin organizarea unor demonstraţii cu avioare uşoare. 
Fanfara Armonia va oferi tuturor celor prezenţi la sărbătoare melodii de promenadă, iar membrii Ansamblul Artistic „Maria Lătăreţu“ vor susţine un spectacol de dansuri şi muzică populară. La finalul evenimentului se vor înmâna diplomele, premiile  şi cupele participanţilor la competiţiile sportive şi concursul de vinuri.

Program special pentru trolee


Societatea care asigură transportul în comun pe raza municipiului Târgu-Jiu pune la dispoziţia petrecăreţilor, care vor să-şi petreacă week-end-ul la Preajba, un program special de circulaţie al autobzelor şi troleibuzelor. Sâmbătă şi duminică autobuzele circulă în intervalul 10.30-12.50, cu frecvenţă de 20 de minute, iar în intervalul 12.50-20.53, autobuzele vor circula cu o frecvenţă de 13 minute. Ultima plecare din Preajba va fi la ora 22.00.   


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite