Târgu-Jiu: Spectacol oferit de Ansamblul Doina Gorjului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ansamblul folcloric Doina Gorjului a oferit, aseară, un spectactol de muzică populară în amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu.

Ansamblul folcloric Doina Gorjului a oferit, aseară, un spectactol de muzică populară în amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu. Concertul a fost prilejuit de pensionarea a doi componenţi de bază ai ansamblului: scenograful Carol Landth şi dansatoarea Mihaela Badea. Cei doi au primit distincţii din partea Consiliului Judeţean Gorj şi trofee pentru activitatea depusă în slujba folclorului.

image

Un alt moment important a fost lansarea albumului intepretei Filoftea Lăcătuşu, decedată la cutremurul din anul 1977. Albumul a fost lansat de casa B.D. Media şi conţine cele mai cunoscute cântece ale interpretei, considerate drept una dintre cele mai apreciate voci din muzica populară românescă.
Spectacolul s-a încheiat aproape de miezul nopţii, cu un concert susţinut de Petrică Mâţu Stoian. Spectacolul a fost urmărit de câteva sute de spectatori. A fost ultimul concert din acest sezon, pentru că, în luna iulie, toţi membrii Ansamblului Doina Gorjului va fi în concediu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite