Târgu-Jiu: Soţul Mariei Dragomiroiu va comanda o cruce specială pentru Cătălin Mihu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Rudele şi prietenii au plâns la capătâiul lui Cătălin Mihu
Târgu-Jiu: Rudele şi prietenii au plâns la capătâiul lui Cătălin Mihu

Bebe Mihu, soţul cunoscutei interprete de muzică populară Maria Dragomiroiu, va procura o cruce specială pentru singurul său fiu, Cătălin Radu Mihu, care a fost înmormîntat marţi, 16 februarie, în cimitirul din localitatea Romaneşti, care face parte din municipiul Târgu-Jiu.

Aurel Blondea, unchiul lui Cătălin şi dirijor la Ansamblul «Doina Gorjului», a vorbit la telefon cu Bebe Mihu. „A spus că, atunci când va ajunge în ţară, va veni la mormântul copilului său să aprindă o lumânare. El se va ocupa şi de realizarea unei cruci care va fi pusă la mormânt“, a precizat Aurel Blondea.
Cătălin Radu Mihu a murit pe data data de 20 de februarie în urma unui infarct şi a unui edem pulmonar. Acesta se afla la o discotecă din zona Vişina, când, după miezul nopţii, i s-a făcut rău şi a fost dus, iniţial, la spitalulul din Bumbeşti Jiu, după care a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, unde a murit după puţin timp. La scurt timp s-a vehiculat informaţia conform căreia lui Cătălin i-a venit rău după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice, dar familia şi prietenii au dezminţit acest lucru. În orice caz, Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce a dus la moartea lui Cătălin.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite