Târgu-Jiu: Sora tânărului ucis de iubirea pentru profa de română: „Sunt convinsă că nu va mai face niciodată asta cu alt elev“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ramona Mischie, profa de română pentru care s-a sinucis Alex Popovici, a fost primită cu braţele deschise în noul an şcolar.

La colegiul din Târgu-Jiu, care anul trecut a fost scena unui scandal sexual, adolescenţii au primit-o cu braţele deschide pe profesoara Ramona Mischie, deşi aceasta a avut o idilă cu unul dintre elevii săi. Sedus şi abandonat, Alex Popovici, de 19 ani, şi-a pus capăt zilelor, inhalând o pungă de insecticid. "Toţi copiii se bucură că va preda în continuare la noi. Este o profesoară bună şi se înţelege bine cu toţi elevii, nu cred că ar avea cineva motiv să se supere că s-a întors la catedră. Nu este o profesoară foarte exigentă. Eu cred că a trecut peste acel incident şi o văd frecvent prin oraş", a spus Daniel Octavian, elev al Colegiului Tehnic Gheorghe Magheru din Târgu-Jiu. Conducerea unităţii şcolare a confirmat revenirea profesoarei la cursuri. „Da, profesoara Mischie s-a întors la şcoală, dar nu vreau să discut nimic despre ea. Dreptul la titulatură nu i-l va lua nimeni, iar din câte ştiu eu nu i s-a oprit din salariu. Ştiu că va fi un control, dar aştept alte situaţii ca să pot să vorbesc despre acest subiect", a precizat Marius Buzera, director la Colegiul Tehnic Gheorghe Magheru.

Sora lui Alex: «Acum e prea târziu să mai răscolesc trecutul»


Sora lui Alex Popovici spune că toate demersurile sale de a o împiedica pe Ramona Mischie să revină la catedră au fost zădărnicite. "Din moment ce mi s-au pus beţe în roate încă de la început, nu cred că aş putea să mai fac ceva acum ca să nu mai vină la catedră. Sunt singură şi nu mă ia nimeni în seamă. Acum e prea târziu să mai scormonesc în trecut, pentru că ştiu că toţi îmi vor spune «morţii cu morţii, viii cu viii». Vreau să citesc din nou toate documentele scrise de Alex, deşi îmi vine să plâng când mă uit peste tot ce a scris. Sunt convinsă că nu va mai face niciodată cu alt elev ceea ce a făcut cu fratele meu", a declarat Andra Popovici, în exclusivitate pentru AdS.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite