Târgu-Jiu: Şomerul de lux s-a înscris la cursuri de perfecţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Râcoiu
Constantin Râcoiu

Constantin Râcoiu, gorjeanul care a primit cea mai mare indemnizaţie de şomaj, s-a înscris la cursul de inspector resurse umane, organizat de către Agenţia de Ocupare a Forţei de Muncă Gorj.

Constantin Râcoiu, şomerul de lux din Târgu-Jiu, s-a înscris la cursurile de inspector resurse umane organizate de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj săptămâna vitoare. Din cauză că nu şi-a mai găsit un loc de muncă potrivit studiilor, Râcoiu şi-a depus dosarul în vederea participării la cursuri de formare profesională. „De când mi s-a terminat perioada de acordare a indemnizaţiei de şomaj, nu am reuşit să-mi găsesc un serviciu. M-am gândit că aceste cursuri de inspector resurse umane îmi vor prinde bine, deşi posturi sunt puţine la noi în Gorj“, a precizat Constantin Râcoiu.
Fost director la o instituţie bancară din Motru, bărbatul a primit timp ce şase luni o indemnizaţie cât trei salarii minime pe economie. Acesta a renunţat la funcţia de director de bancă în luna  decembrie 2008, din cauza programului epuizant şi a responsabilităţilor prea mari. Ca şomer a primit o indemnizaţie de 1800 de lei. Târgujianul împreună cu alte 70 de persoane care şi-au depus dosarele pentru participare la cursul de perfecţionare,  a fost supus unui test de evaluare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite