Târgu-Jiu: Şoferul tirului răsturnat la Sărdăneşti a fost amendat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tirul s-a rasturnat în şanţ (Foto: Arhivă)
Tirul s-a rasturnat în şanţ (Foto: Arhivă)

Oamenii legii au stabilit că, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un autocamion încărcat cu bere s-a răsturnat pe Drumul European 79,oprindu-se cu tirul într-un gard de beton din localitatea Sărdăneşti. Şoferul din judeţul Olt a primit o amendă de 402 lei.

Accidentul de circulaţie, soldat doar cu pagube materiale, a avut loc ieri-dimineaţă, în jurul orei  10.30, iar la faţa locului au fost chemaţi să intervină şi pompierii gorjeni, întrucât, la scurt timp după  după acest eveniment, un scurtcircuit de la baterie a declanşat un incendiu.Şoferul a reuşit să stingă flăcările cu ajutorul localnicilor, iar ulterior poliţiştii l-au găsit vinovat de producerea acestui accident.

„Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că şoferul N.G., de 29 ani, din comuna Rotunda, judeţul Olt, conducea un autotractor cu semiremorca pe DE 79 Sărdăneşti, din direcţia Craiova în direcţia Tg-Jiu. La un moment dat, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum şi trafic, a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă pe partea stângă în direcţia de mers şi, după ce autotractorul condus s-a răsturnat, a intrat în coliziune cu un gard din plăci de beton pe care l-a distrus pe o lungime de aproximativ 10 metri. Accidentul de circulaţie s-a soldat doar cu pagube materiale. S-a dispus sancţionarea contravenţională a şoferului cu amendă în cuantum de 402 lei“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite