Şoferul care a lovit mortal un om şi a dat bir cu fugiţii s-a întors la locul accidentului după ce poliţiştii au delimitat zona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţ Frunză, târgujianul de 40 de ani, a fost arestat aseară  pentru 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.  

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a bărbatului de 40 de ani pentru o perioadă de 29 de zile. Magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti au admis propunerea şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe perioada solicitată.

„În noaptea de 16 spre 17 august 2011 inculpatul Frunză Dănuţ, aflat la volanul unui autoturism a accidentat mortal pe partea vătămată A.P., care se afla căzută pe carosabil. Ulterior acestui moment inculpatul a părăsit locul accidentului fără a avea încuviinţarea organelor de poliţie.Din probele administrate a rezultat că inculpatul a conştientizat că a lovit o persoană, dar nu a oprit, şi-a continuat deplasarea, apoi s-a întors pe acelaşi traseu, inclusiv prin locul unde accidentase victima şi care între timp fusese delimitat pentru cercetări la faţa locului.Inculpatul a fost identificat, în temeiul probelor administrate, la scurt timp", au anunţat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite