Şofer septuagenar, rănit grav într-un accident petrecut la Câmpu Mare FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un  şofer în vârstă de 72 de ani nu s-a asigurat şi maşina condusă de el a fost izbită de o autoutilitară care transporta îngheţată.

Accidentul a avut loc în această seară, la ora 18,30, în localitatea Câmpu Mare. Potrivit poliţiei, vinovat de producerea accidentului este şoferul autoturismului Dacia Solenza. „P.P., de 72 ani, din orasul Ţicleni, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe DJ 661, la intersecţia cu DN 67, nu a acordat prioritate de trecere autoutilitarei condusă regulamentar de catre T.O.L., de 31 ani, din comuna Baia de Fier, intrând în coliziune cu aceasta. O echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Oraşului Novaci şi Postului de Poliţie Bengeşti-Ciocadia s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie“, a spus Daniel Tica, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Şoferul autoturismului a fost rănit grav, în urma accidentului, iar soţia lui a suferit leziuni la nivelul capului şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Click AICI pentru FOTOGALERIE

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite