Târgu-Jiu: Şofer amendat pentru că nu şi-a echipat tirul cu lanţuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Filipeştii de Pădure, din judeţul Prahova, a fost amendat aseară cu 603 lei, pentru că a plecat la drum fără să-şi echipeze tirul cu lanţuri sau material antiderapant. Acesta a blocat circulaţia pentru o scurtă perioadă de timp, pe Drumul Naţional 67.

Totul s-a petrecut aseară, la ora 19.44, în localitatea Pişteştii din Deal, din comuna Scoarţa. „Poliţiştii din localitate au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către un participant la trafic, despre faptul că pe DN 67, în localitatea Pişteştii din Deal, comuna Scoarţa, un autotren patinează şi nu poate urca panta. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri care au constatat că autotrenul condus de către S.L.N., de 34 ani, din comuna Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, din direcţia Tg-Jiu în direcţia Râmnicu Vâlcea, în localitatea Pişteştii din Deal, din cauza echipării necorespunzătoare a autovehiculului pentru deplasare în condiţii de iarnă, a blocat sensul de mers pentru o scurtă perioadă de timp“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Şoferii care conduc autovehiculule cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone pe drumurile acoperite cu gheaţă, zăpadă sau polei, au obligaţia de a avea montate pe roţi lanţuri sau alte echipamente antiderapante omologate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite