Târgu-Jiu: Singurul chirurg plastician din Gorj face operaţii estetice la Spitalul Judeţean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Silviu Manta este specialist în chirurgie plastică
Medicul Silviu Manta este specialist în chirurgie plastică

Medicul Silviu Manta este specializat în chirurgie plastică şi lucrează la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu de câteva luni. Este singurul cu această specializare din judeţele Gorj, Vâlcea şi Mehedinţi.

Printre intervenţiile pe care medicul Silviu Manta le efectuează se numără liposucţia, implanturile cu silicoane, liftingul facial, rinoplastia, mărirea buzelor, otoplastia şi abdominoplastia. „Deocamdată nu am avut solicitări pentru această specializare. Un pacient mi-a spus astăzi că vrea să îşi micşoreze burta. O să discut cu el după ce termină fizioterapia, iar cel mai probabil, intervenţia de abdominoplastie va fi efectuată în jurul datei de 25 martie. La Drobeta Turnu-Severin am avut destul de multe intervenţii. Cred că oamenii nici nu ştiu că există un medic cu o astfel de specializare aici“, spune medicul Silviu Manta.


Liposucţia, cea mai frecventă intervenţie


Medicul a precizat că, în topul celor mai fecvente operaţii estetice, pe primul loc se află liposucţia, urmată de rinoplastie şi implanturile cu silicon. „Preţurile diferă în funcţie de intervenţie şi de zilele de spitalizare. Indiferent de preţ, nu se face rabat de la calitate. De exemplu, protezele de silicoane costă între 500 şi 1.000 de euro, iar o fiolă de colagen, pentru mărirea buzelor, costă de la câteva zeci de euro până la 250 de euro. la aceste sume se adaugă şi cheltuielile de spitalizare“, spune Silviu Manta. Cheltuielile pentru operaţiile estetice nu sunt decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite