Târgu-Jiu: Silvia Vodoiu, olimpica nelipsită de la meciurile Pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvia Vodoiu
Silvia Vodoiu

Eleva Colegiului Comercial Virgil Madgearu se ocupă în timpul liber de colecţia sa de postere cu fotbalişti.

Încă de pe băncile şcolii primare a început să participe la concursuri. În clasa a VII-a a fost olimpică, pe plan judeţean, la limba şi literature română. Un an mai târziu a participat şi la olimpiada de geografie, clasându-se a patra în judeţ. „Am mers în excursii organizate de şcoală în Moldova, Transilvania, Dobrogea şi am descoperit că avem o ţară cu peisaje frumoase. Aşa am descoperit pasiunea pentru formele de relief“, mărturiseşte Silvia. După ce a fost prima admisă la Colegiul Comercial Virgil Madgearu, a continuat să se claseze pe podiumurile olimpiadelor.

 Cu părinţii la mare, din banii de la primar

După prima reuşită, primarul mi-a dăruit chiar de Ziua Copilului, 500 de lei. Cu aceşti bani mi-am dus părinţii la mare“, mărturiseşte eleva. „După prima reuşită, primarul mi-a dăruit chiar de Ziua Copilului, 500 de lei. Cu aceşti bani mi-am dus părinţii la mare“, mărturiseşte eleva. Atunci când nu rezolvă ecuaţii, Silvia Vodoiu urmăreşte cu plăcere toate meciurile de fotbal. Este nelipsită de la meciurile disputate de Pandurii. Colecţionează reviste şi postere cu jucătorii preferaţi. „De când echipa Pandurii a intrat în Liga A, am descoperit pasiunea pentru fotbal. Sunt fan Steaua, dar ţin şi cu Pandurii. În străinătate echipele favorite sunt Liverpool şi Real Madrid. Atacantul Fernando Torres este preferatul meu. Am multe postere cu
el. Cumpăr reviste cu jucători, colecţionez fanioane şi fulare. În telefon am peste 300 de poze cu jucătorii preferaţi. Nu practic acest sport deoarece mă dedic exclusiv învăţăturii. Merg mereu cu tata pe stadion la meciurile Pandurilor
“, încheie Silvia Vodoiu.

Vei participa la olimpiadele din acest an şcolar?

Da, mă pregătesc intens pentru olimpiadele de matematică şi de ştiinţe economice. Sper să obţin rezultate cel puţin la fel de bune ca anul trecut.

 Ce carieră ai vrea să urmezi?

După ce voi termina liceul, intenţionez să urmez Facultatea de Ştiinţe Economice şi apoi să lucrez într-o bancă.

 Cum vrei să protejezi animalele?


Aş vrea ca toate animalele, în special câinii, din oraşul nostru să fie în siguranţă. Aş vrea să mă implic în construirea unui adăpost de suprafaţă mare unde să poată primi frecvent hrană.

Ce-i place: Să-şi petreacă vacanţele pe plajă, la mare. Preferă staţiunea Techirghiol. Ascultă cu plăcere muzica pop, dance şi adoră filmele de comedie. Îi plac animalele, în special căţeluşii.

Ce nu-i place: Persoanele care mint şi vorbesc prea mult. De asemenea, detestă persoanele care deranjează pe ceilalţi dar şi pe cele nepoliticoase. Nu-i place să fie în centrul atenţiei.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite