Târgu-Jiu: Silvana îşi ajută tatăl cu bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvana Brăgaru a fost desemnată Miss 2009 în Germania
Silvana Brăgaru a fost desemnată Miss 2009 în Germania

Noua vedetă Playboy i-a trimis, zilele trecute, tatalui său 200 de euro din premiul câştigat. Silvana Brăgaru nu a uitat de unde a plecat şi vine de trei ori pe an acasă, în Târgu-Jiu, pentru a-şi vedea familia.

Părinţii vedetei Playboy din Germania, Silvana Brăgaru, sunt despărţiţi. Tatăl trăieşte în Târgu-Jiu, împreună cu fratele mai mare al Silvanei, iar mama în Germania, unde este căsătoriă cu un german. Doru Brăgaru, 55 de ani, locuieşte la etajul IV într-un bloc din Târgu-Jiu. Acesta este inginer miner, dar în urmă cu peste 10 ani a fost disponibilizat şi, de atunci, nu a mai reuşit să-şi găsească un loc de muncă stabil.

Foto: Silvana Brăgaru

Acum nu are o slujbă. Nici fratele Silvanei, în vârstă de 26 de ani, nu are un loc de muncă. Cei doi sunt ajutaţi cu bani de către Silvana şi mama acesteia.

Tatăl Silvanei a fost baschetbalist

Chiar zilele trecute, după ce a apărut într-un pictorial pe opt pagini în revista Playboy, Silvana le-a trimis 200 de euro. „Am lucrat la fabrica de cărămidă «Unirea» din Târgu-Jiu, la cariera de argilă Viezuroiu. Fabrica de cărămidă a dat faliment în anul 1999 şi mi-am pierdut locul de muncă. Am mai lucrat la notariate în Bucureşti şi în Târgu-Jiu, în construcţii, la o firmă de instalaţii termice. Acum lucrez cu o echipă în construcţii, dar în această perioadă nu avem nici un fel de lucrări. Mă mai ajută fiica şi fosta soţie cu bani“, spune Doru Brăgaru. Acesta fost baschetbalist. A jucat mai mulţi ani la echipa Jiul Petroşani cu care a promovat de mai multe ori în divizia B. Fratele Silvanei, Bogdan, a terminat Liceul de muzică şi arte plastice din Târgu-Jiu, iar, apoi, a absolvit un colegiu de asistenţi sanitari, dar nu a reuşit să-şi găsească un loc de muncă. A fost de mai multe ori pe la mama şi sora sa, dar nu a dorit să rămână în Germania. „Îmi iubesc ţara şi oraşul şi nu vreau să plec. Aici am mulţi prieteni şi mă simt foarte bine aici“, spune Bogdan.

Bunica şi mama Silvanei au fost educatoare

image

Lucreţia Calotă, bunica Silvanei, a profesat ca educatoare şi acum este la pensie. Aceasta a lucrat la Grădiniţa nr. 8 şi nr. 1 din Târgu-Jiu, unde a fost şi directoare. Şi fiica ei, Camelia, a fost tot cadru didactic la cele două grădiniţe. Părinţii Silvanei s-au despărţit în urmă cu cinci ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite