Târgu-Jiu: Silvana Brăgaru a fost Miss Boboc la Liceul Sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua vedetă a renumitei reviste Playboy a practicat atletism şi handbal. Târgujianca a avut mulţi admiratori, dar nu prea le-a dat atenţie, iar primul prieten l-a avut abia la vârsta de 18 ani.

Silvana Brăgaru nu a strălucit în timpul petrecut în România. Visa să ajungă un fotomodel de succes şi se înscrisese la cursuri de specialitate. „Nu a participat la prezenări de modă şi nici la şedinţe foto. Îşi dorea mult să ajungă foarte departe. Îi plăcea foarte mult să danseze“, ne spune bunica vedetei Playboy, Lucreţia Calotă. Potrivit tatălui, când era în şcoala gimnazială, Silvana a practicat atletismul la clubul sportiv Pandurii. A intrat, apoi, la Liceul Sportiv din Târgu-Jiu, unde a jucat handbal, pe postul de inter. În clasa a IX-a a fost desemnată Miss Boboc.

Foto: Silvana Brăgaru

După doi ani, Silvana s-a transferat la Liceul de muzică şi Arte Plastice «Constantin Brăiloiu» din Târgu-Jiu, la pictură. A fost un copil cuminte şi nu şi-a supărat părinţii. „Era un copil simplu şi cuminte. Era mai băieţoasă, iar la ten o moşteneşte pe maica-sa. A stat în banca ei. A avut mulţi admiratori, dar nu prea le dădea atenţie. Primul prieten l-a avut la 18 ani. A plecat în Italia, dar ştiu că mai păstrează legătura cu el“, precizează Doru Brăgaru.

Vrea să-şi cumpere o maşină

După ce a terminat liceul, Silvana s-a dus în vitzită la mama ei în Germania. Nu a stat foarte mult şi a revenit la Târgu-Jiu. După mai  multe vizite la mama sa, a rămas în Germania.

Silvana Brăgaru a fost desemnată Miss 2009 în Germania

A plecat ca dansatoare în Germania , iar apoi a lucrat ca chelner la un bar al unui român“, ne spune bunica Lucreţia. Acum, Silvana are propria locuinţă, pentru care plăteşte o chirie de 400 de euro. Din banii câştigaţi, îşi va cumpăra o maşină şi îşi va schimba mobila.

Silvana are o casă în Dăneşti

Buncii Silvanei s-au gândit la ea şi la fratele ei. Aceştia au construit două case în comuna Dăneşti, satul Barza, pentru cei doi nepoţi. „Sper că, într-o zi, se va întoarce acasă. Important este să fie sănătoasă şi fericită oriunde ar fi. Noi ne-am gândit să aibă o locuinţă pentru că este foarte important“, ne spune Lucreţia Calotă, bunica Silvanei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite