Silvana Brăgaru, obligată să vină la Târgu-Jiu pentru a-şi schimba actele de identitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Silvana Brăgaru nu va veni în România de sărbători
Silvana Brăgaru nu va veni în România de sărbători

Silvana Brăgaru, gorjeanca declarată Miss Bild pe anul 2009, se află în Bucureşti, unde este protagonista unui pictorial.

Gorjeanca lăudată de nemţi pentru calităţile ei fizice va participa duminică şi la o prezentare de modă în capitala ţării, alături de Monica Columbeanu. Silvana Brăgaru nu poate să ajungă şi la Târgu-Jiu, pentru a-şi vedea bunica. Lucreţia Calotă locuieşte în satul Barza, din comuna Dăneşti, în apropiere de Târgu-Jiu. Tatăl Silvanei a plecat ieri la Bucureşti ca să-şi vadă fiica. „Are un contract foarte ferm şi trebuie să-l respecte. Nu poate să vină la Dăneşti, pentru că trebuie să se întoarcă foarte repede în Germania, unde are prezentări. Nu cred că va putea veni nici de sărbătorile de iarnă. Silvana va veni la începutul anului viitor pentru că-i expiră actele de identitate şi trebuie schimbate“, ne-a spus bunica Silvanei, Lucreţia Calotă.

Silvana Brăgaru

Gorjeanca a devenit vedetă Play Boy după ce a apărut într-un pictorial pe opt pagini.Silvana Brăgaru şi-a anunţat căsătoria anul viitor cu un om de afaceri german. Nunta va avea loc atât în Germania, cât şi ăn Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite