Sigiliu pe uşa biroului fostului director adjunct de la Direcţa Agricolă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uşa fostului director adjunct, Virgil Drăguşin, a fost sigilată de actuala conducere a instituţiei.

Scandalul de la Direcţia Agricolă Gorj este departe de a se încheia. După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, Aurel Tomescu, directorul instituţiei, l-a înjurat şi scuipat pe Virgil Drăguşin, consilier superior, acum , uşa biroului în care acesta şi-a desfăşurat activitatea ca director adjunct a fost sigiliată. „Am luat această măsură pentru că legea îmi permite şi pentru că în interior se află documente ale Corpului de Control al Ministrului şi laptop-ul pe care s-a lucrat. Reprezentanţii ministerului au plecat, dar urmează să se întoarcă“, a precizat aurel Tomescu.
În schimb, Virgil Drăguşin spune că acesta crează o imagine negativă asupra instituţiei: „Nu mai ocup acest birul de când am fost eliberat din funcţia de director executiv adjunct, adică din data de 25 septembrie. Biroul era gol pentru că nu îşi mai desfăşura nimeni activitatea aici. Se puteau găsi şi alte modalităţi pentru că se crează o imagine negativă asupra instituţiei“.



Aurel Tomescu a solicitat, la sfârşitul săptămânii trecute, efectuarea unei anchete de către procurorii anticorupţie în privinţa creditelor acordate societăţii AVI Instant în perioada 2005-2009, printre cei patru funcţionari vizaţi în reclamaţie numărându-se şi Virgil Drăguşin.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite