Târgu-Jiu: Şi pentru ei este sărbătoare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Publică de Protecţie Socială Târgu-Jiu va organiza şi anul acest un amplu program de manifestări pentru sărbătorile de iarnă. Programul este destinat pensionarilor, asistaţilor social şi persoanelor defavorizate din municipiu.

Citeşte şi:

Nemţii aduc Târgul de Crăciun la Braşov

Prima acţiune va avea loc pe 4 decembrie, cu ocazia sărbătorii Sfântul Nicolae şi se va desfăşura la Clubul Vârstei a Treia numărul patru din municipiu. Aici, va fi organizat un progarm artistic şi o petrecere cu preparate de post, peşte şi vin fiert. Urmează pe 17 decembrie spectacolul „Crăciun pentru fiecare”, care se va desfăşura la Sala Sporturilor. Pensionarii şi persoanele defavorizate vor fi întâmpinate cu covrigi, mere, nuci şi vin fiert, dar şi cu un program artistic de muzică populară şi colinde, susţinut de Şcoala Populară de Artă. „Miracolul Crăciunului” este o altă acţiune care va avea loc la Clubul Vârstei a Treia numărul patru, pe 18 decembrie. Participanţii, adică bunicii şi nepoţii, vor fi întâmpinaţi cu produse tradiţionale şi cu o expoziţie de icoane şi ornamente de Crăciun. „Este cel de-al nouălea an când noi organizăm aceste evenimente pentru oamenii mai puţin norocoşi, pe care îi avem în grijă”, spune directoarea Direcţiei Publice de Protecţie Socială, Teodora Ciobanu.


Ajutoare pentru asistaţi


În preajma Crăciunului, în perioada 17-21 decembrie, asistaţii şi persoanele defavorizate vor primi pachete suplimentare de hrană şi un meniu special la cantina de ajutor social. Acţiunea „Un brăduţ în fiecare casă” este un program destinat unui număr de 30 de familii defavorizate, acestea primind din partea primăriei coşuri cu alimente de sărbători şi brăduţi împodobiţi. Ultima acţiune va avea loc pe 31 decembrie. Este vorba de Revelionul Solidarităţii, aflat la cea de-a patra ediţie, care constă în organizarea unei petreceri pentru copiii orfani şi fără adpost. Evenimentul va avea loc la cantina unui liceu din Târgu-Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite