Târgu-Jiu: Şi-a pierdut viaţa după ce a fost călcată de tren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 47 de ani, din comuna Hurezani, a murit în această dimineaţă după ce a fost accidentată de un tren accelerat.

Potrivit lui Daniel Brotea,şeful  Biroului Judeţean de Transporturi Feroviare Gorj, evenimentul a avut loc azi-dimineaţă, la ora 06.40, în zona podului de la Vidin, între staţiile Jupâneşti - Cărbuneşti. Mariana C., din comuna Hurezani, a murit pe loc.

„Am fost sesizaţi de către impiegatul de mişcare de la Târgu-Cărbuneşti despre faptul că trenul accelerat 1831, de pe relaţia Bucureşti - Cluj-Napoca, a lovit o persoană în zona podului CFR Vidin, între staţiile Jupâneşti- Cărbuneşti. Din cercetările efectuate s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, trenul accelerat a acroşat o persoană de sex feminin, de aproximativ 50 de ani, din Hurezani. Aceasta a decedat. Era singură, în gabaritul căii ferate”, a precizat Daniel Brotea, şeful Biroului Judeţean de Transporturi Feroviare Gorj . Oamenii legii nu exclud nici varianta sinuciderii, mai ales că apropiaţii femeii spun că unul dintre copiii săi ar fi fost diagnosticat recent cu cancer.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite