Şi-a înjunghiat fosta soţie în gât chiar în magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia de 42 de ani, din Motru, a fost transportată imediat la spitalul din localitate pentru îngrijiri medicale. Bărbatul care a agresat-o a fost reţinut ieri pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

Evenimentul a fost anunţat la 112 ieri, la ora 10.55, chiar de către victima înjunghiată în gât. Aceasta a spus că, în timp ce se afla la serviciu în magazinul în care lucrează ca vânzătoare, a fost agresată de fostul soţ. „Din primele cercetări efectuate a rezultat că suspectul B.D., de 44 ani, din municipiul Motru, a mers la locul de muncă al fostei soţii, iar aici, pe fondul unei altercaţii spontane cu aceasta, a luat un cuţit folosit ce se afla pe tejghea, cu care a lovit-o în zona cervicală provocându-i trei plăgi tăiate. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale, aici fiindu-i stabilit diagnosticul, fiind vorba despre plăgi tăiate latero-cervical drept şi stâng, contuzie mandibulă dreapta", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj a emis pe numele agresorului o ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, întrucât loviturile i-ar fi putut pune în primejdie viaţa victimei. Astăzi, bărbatul va fi prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite