Şeful Direcţiei Rutiere din Inspectoratul General al Poliţiei Române a venit la Târgu-Jiu. Află de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul şef Lucian Diniţă, directorul Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Florentin Gherghe, inspectorul principal în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, au fost prezenţi astăzi la Târgu-Jiu, cu ocazia unei activităţi de instruire a efectivelor de poliţie rutieră.

În  cadrul acţiunii se urmăreşte modul în care poliţiştii gorjeni cu atribuţii în domeniul siguranţei rutiere cunosc şi respectă procedurile de lucru, precum şi creşterea gradului de informare a lucrătorilor cu privire la problematica anticorupţie. În cadrul şedinţei care a avut loc astăzi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, comisarul şef Lucian Diniţă le-a transmis angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor că la instruire se pune accent pe modul în care poliţiştii rutieri se manifestă în relaţia cu cetăţeanul şi participanţii la trafic, atitudinea, comportamentul, aplicarea corectă a legii şi contracararea actelor de corupţie. Astfel, toţi poliţiştii rutieri din Gorj, vor fi supuşi unor teste de integritate, effectuate de personalul specializat al Direcţiei Generale Anticorupţie, timp de trei zile.
Activitatea face parte dintr-o campanile de instruirep reventivă anticorupţie ce se desfăşoară la nivel naţional din ordinal ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite