Târgu-Jiu: Secţia de Terapie Intensivă de la Urgenţă a fost inaugurată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Secţia Terapie Intensivă a fost modernizată mai devreme decât data prevăzută în contract
Secţia Terapie Intensivă a fost modernizată mai devreme decât data prevăzută în contract

Secţia de Anestezie Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu a fost inaugurată astăzi, la finalul unui amplu proces de modernizare care a insemnat o investiţie de peste 68.000 de lei, realizată cu fonduri proprii ale Consiliului Judeţean Gorj.

Modernizările au vizat lucrări de compartimentare, înlocuirea instalaţiilor şi renovarea grupurilor sanitare. „Saloanele pacienţilor au fost primele care au fost modernizate, apoi cabinetele medicilor. S-au schimbat instalaţiile sanitare, electrice şi de încălzire, au fost renovate grupurile sanitare, iar podeaua a fost placată cu linoleum antibacterian.
Uşile de interior au fost înlocuite“, a declarat Adina Andriţoiu, purtătorul de cuvânt din cadrul Consiliului Judeţean Gorj. Lucrările au început la data de 9 noiembrie, iar data de finalizare prevăzută în contract este 23 decembrie. Muncitorii unei firme din subordinea Consiliului Judeţean s-au ocupat de executarea lucrărilor de modernizare.

Pentru confortul pacienţilor

Conducerea spitalului a inaugurat astăzi secţia în prezenţa medicilor care lucrează în secţie. „Pentru pacienţi este lucru mare. Contează foarte mult confortul acestora. Este o investiţie binevenită“, a precizat Constantin Pălivan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite