Târgu-Jiu: Se circulă pe un singur sens pe drumul surpat de la Stoina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului se află şi reprezentanţii secţiei de Drumuri Naţionale
La faţa locului se află şi reprezentanţii secţiei de Drumuri Naţionale

O alunecare de teren a afectat ieri-dimineaţă Drumul Naţional 6B din comuna gorjeană Stoina, iar în zonă se circulă în continuare pe un singur sens.

„La faţa locului se află angajaţii Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu cu mai multe utilaje, care desfăşoară activităţi de reabilitare a drumului şi a zidului de sprijin afectat în urma alunecărilor de teren. Cert este că toate aceste lucrări sunt doar provizorii, urmând ca o comisie de la Craiova să ia o decizie în acest sens. Este nevoie de foarte mulţi bani pentru această lucrare“, declară Ioana Buşe, primăriţa din Stoina.

„În urma topirii zăpezilor şi a precipitaţiilor abundente, pe DN 6B, în comuna Stoina, satul Urda de Jos, între poziţiile kilometrice 40+400 - 40+430, a fost afectată structura rutieră a drumului pe ¾ din suprafaţa carosabilă şi zidul de sprijin. Traficul rutier se desfăşoară alternativ pe sensul de mers Hurezani - Craiova, zona fiind semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care monitorizează traficul în zonă“, precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite