Se caută specialist pentru o fabrică de saltele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii unei firme de producere a saltelelor, cu sediul în Belgia, caută în România un şef de secţie cu experienţă în tricotaj circular.

Angajatorii din Belgia caută persoană cu experienţă în tricotaj circular, potrivit unui anunţ postat pe site-ul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj. Persoanele interesate de această ofertă trebuie să fi absolvit o facultate de profil tehnic , să aibă experienţă de peste un an de zile şi să deţină permis de conducere categoria B. De asemenea, acestea trebuie să poată comunica fluent în limba engleză, franceză sau germană cu reprezentanţii companiei din Belgia şi trebuie să deţină cunoştinţe temeinice în ceea ce priveşte tricotajul circular. Salariul este negociabil, activitatea se va desfăşura în România, iar termenul limită de depunere a dosarelor este 30 iunie 2011.
Lava este o afacere moderna de familie, cu sediul de producţie în Wielsbeke,  Belgia şi de asemenea cu birou de vânzări şi de producţie în Carolina de Sud (SUA). Produce +/- 6 milioane de metri liniari de pânză tricotată pentru saltele pe an şi suntem în top 3 din Europa în acest domeniu. Pentru extinderea afacerii, reprezentanţii  vor investi într-o linie de producţie folosind doar maşinile electronice jacquard de tricotat circular şi echipamente moderne pentru finisare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite