Se caută radiologi gorjeni pentru un spital din capitala Norvegiei cu salarii de peste 100.000 de euro, bilete la teatru şi la clubul de atletism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oferta a fost trimisă la Agenţia Judeţeană  pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj de reprezentanţii Spitalului Universitar AKershus, din Oslo. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul instituţiei din Târgu-Jiu până pe 9 octombrie.

Cele cinci locuri de muncă sunt pentru medici specializaţi în radiologie, care să participe la activitatea de diagnosticare, la pregătirea şi actualizarea procedurilor medicale în cooperare cu şeful secţiei, să-i îndrume pe rezidenţi şi să participe la instruirea studenţilor. Se lucrează între şapte ore şi jumătate şi 14  ore pe zi. Se cere cunoaşterea limbii engleze. „Salariul este de aproximativ 110.000 de euro brut pe an. Se oferă cazare, bilete la teatru, club de atletism, posibilitate de asistenţă şi îngrijire a copiilor, participare la cursuri de învăţare a limbii norvegiene", anunţă angajatorii. Oferta este valabilă până  pe data de 9 octombrie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite