Târgu-Jiu: Scrisorile de adio, lăsate de Alexandru, ar putea fi publicate într-o carte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andra Popovici, sora tânărului care s-a sinucis din iubire pentru profesoara de română, intenţionează să publice toate poeziile scrise de fratele său într-un volum post-mortem.

Alexandru Popovici a fost găsit mort în propriul apartament, pe data de 25 noiembrie. Familia a descoperit în calculatorul său şi motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest şocant. „Dacã citiţi aceste rânduri...înseamnã cã m-am dus... înseamnã cã am vãzut ultimul apus de soare...Îmi cer scuze dacã o sã fie momente în care sar de la un lucru la altul. Sau dacã mã repet dar mesajul a fost scris în mai multe zile. Vã rog sã-mi scuzaţi greşelile gramaticale, dar e cam greu sã scriu pe chestia asta...Acestea par a fi ultimele mele cuvinte“, aşa a început scrisoarea de adio lăsată de tânărul de 19 ani.

După primele fraze, Alexandru a scris amănunte importante despre Ramona Mischie

Doamne!!! sunt convins cã nici tu nu prea ştii ce vorbeşti sau ce vrei... Cred cã ai cam ajuns sã faci toate lucrurile pe care nu mi le-am dorit niciodatã şi pe care le gândeam de foarte mult timp cã nu le-aş putea suporta niciodatã. Asta e..Nu mai pot trãi o asemenea viaţã... Ziceai cã îţi cer ceva ce tu nu poţi face...dar ceea ce-mi ceri tu eu pot face...Dar nu-i deloc aşa..ţie îţi e uşor sã zici pentru cã nu eşti în locul meu, iar acel lucru era la fel de imposibil şi pentru mine...E bine pentru tine cã te descurci grozav în orice faci...Ai avut darul ãsta..

Eşti frumoasã...deşteaptã...foarte deşteaptã. Poate cã cea mai deşteaptã fatã pe care am întâlnit-o. Erai singura care putea sã mã lase fãrã cuvinte uneori... Restul persoanelor pe care le cunosc n-au reuşit niciodatã sã facã asta. Mã puteam contrazice cu oricine pânã la infinit...tot aveam replicã. Off...sãrutai atât de bine...emoticon oftat... Am sãrutat foarte multe fete la viaţa mea, dar niciuna nu sãruta ca tine...

Doamne…erai perfectã..şi încã eşti...Acolo unde încã n-ai reuşit sã te schimbi…şi totusi nu credeam vreodatã cã se va ajunge sã treci pe stradã pe lângã mine şi sã nu ma bagi în seamã şi sã mã ocoleşti. Sper cã ai realizat: cam de fiecare datã când mã faceai egoist...tu erai cea egoistã...Offf...ştii cã ţi-am zis asta doar foarte târziu, dupã ce am vazut cã ai început sã exagerezi cu faptul cã eu sunt un egoist…“, a  mai scris Alexandru.

Află în câteva momente continuarea acestei scrisori de adio.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite