Târgu-Jiu: GALERIE FOTO/ Schiurile confiscate, marfă căutată în buticul Fiscului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gorjenii au venit cu zecile să se echipeze ieftin pentru ieşirea pe pârtie. Pentru a deveni proprietarii unui set de schiuri, clăpari şi beţe, clienţii plătesc 165 de lei, mai puţin decât i-ar costa închirierea echipamentului timp de o săptămână.

Pragul magazinului de la subsolul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj este trecut zilnic de zeci de târgujieni, la mare căutare fiind în această perioadă schiurile confiscate de poliţişti de la o societate din staţiunea Rânca.

image

Preţul unui echipament complet este de 165 de lei, iar din cele peste 100 de perechi de schiuri scoase la vânzare, atât pentru adulţi, cât şi pentru copii, mai rămăseseră astăzi doar 20.

Sunt un pasionat al sporturilor de iarnă şi trebuie să-mi cumpăr neapărat schiuri. Am venit special la magazin să văd ce preţuri au, pentru că am auzit că aici sunt mai multe modele ieftine. Sper ca marfa să fie de calitate“, a spus Petre Petec, un student de 22 de ani.

Şi la Finanţe se fac reduceri

Reprezentanţii Serviciului de Valorificare Bunuri din cadrul DGFP Gorj spun că în ianuarie au fost înregistrate vânzări record. „Se caută mărfurile de sezon, în special schiurile. Au fost aduse 112 perechi confiscate de poliţişti de la o societate de profil din zona Rânca şi au mai rămas doar câteva, din mărimile foarte mari şi din cele mici, pentru copii. Perechea de schiuri costă 100 de lei, clăparii 50 de lei, iar beţele 15 lei. Preţurile sunt convenabile, ţinând cont că prin staţiuni doar pentru închirierea unui astfel de echipament un turist trebuie să scoată din buzunar între 25 şi 50 de lei pe zi“, a declarat Elena Bălean, şef Birou Valorificare Bunuri din cadrul DGFP Gorj.

image

La magazinul Fiscului se vând şi telefoane mobile noi sau second-hand

image

În buticul fiscului au fost expuse şi sticle de şampanie, preţul uneia fiind 7 lei

image

La mare căutare în acest sezon sunt şi articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte

Preţul practicat în magazinul Finanţelor este cu 30 la sută sub cel al pieţei şi nu include adaos comercial. „În 2010, s-au înregistrat vânzări de 120.000 de lei, iar de la începutul acestui an s-au încasat 25.000 de lei. Banii se duc la bugetul de stat“, a precizat Elena Bălean. Dacă produsele expuse nu vor fi vândute în următoarele 30 de zile, preţurile vor fi reduse.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite