Târgu-Jiu: Riscă să stea patru ani după gratii pentru că a tăiat doi copaci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 69 de ani, din comuna Crasna, le-a cerut sprijinul poliţiştilor din localitate, după ce a constatat că un consătean a tăiat doi copaci din pădurea sa. Deşi nu a ajuns cu  arborii acasă, cel reclamat s-a ales cu dosar penal.

Evenimentul a fost anunţat la ieri, în jurul orei 15.00, când poliţiştii din Crasna au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către Constantin R., în vârstă de 69 ani, din localitate, cu privire la faptul că, în perioada 24-30 octombrie, un consătean de 41 ani i-a tăiat doi arbori din pădure.

Din primele cercetări s-a stabilit că Nicolae C. s-a deplasat pe proprietatea apelantului, iar aici, a tăiat, fără drept, un arbore esenţă stejar cu diametrul de circa 70 cm şi un arbore de esenţă carpen cu diametrul de circa 30 cm. Valoarea prejudiciul urmează a fi stabilită de către reprezentanţii Ocolului Silvic Novaci“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Bărbatul de 41 de ani este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăiere fără drept de arbori“. Fapta se pedepseşte cu închisoarea de la şase luni la patru ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite