Scandal cu împuşcături într-un bar din Târgu-Jiu între un patron şi un angajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patronul a tras cu pistolul în angajatul său
Patronul a tras cu pistolul în angajatul său

Un conflict spontan izbucnit, care a avut loc aseară, între patronul unei firme de construcţii şi un angajat de-al său s-a încheiat cu împuşcături şi cu cei doi protagonişti în arestul Poliţiei Gorj.

Patronul şi angajatul său s-au luat la bătaie într-un bar din municipiul său. Conflictul a pornit de la nişte drepturi băneşti pe care administratorul le-ar afi avut de plătit către lucrătorul său. La un moment dat, patronul a scos de sub haină un pistol cu bile de cauciuc şi a tras în angajatul său, însă acesta nu a fost rănit. Din încăierarea, geamul de la uşa de intrare în local s-a spart. Unul dintre consumatori a sunat la 112 pentru a anunţa scandalul, dar administratorul pistolar a fugit de la locul condlictului. Acesta a fost prins mai târziu de poliţişti, care au dispus reţinerea celor doi pe o perioadă de 24 de ore şi prezentarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu sub acuzaţia de ultraj contra bunelor moravuri. Procurorii au dispus faţă de aceştia începerea urmăririi penale şi au decis trimiterea în faţa instanţei de judecată cu propunerem de arestare preventivă.
Altercaţia a atras indignarea şi a creat o stare de teamă în rândul consumatorilor, mai ales că unul participanţi a făcut uz de o armă neletală, pe care o deţinea în mod legal. Poliţiştii au dispus reţinerea pe timp de 24 de ore a celor doi suspecţi, P.C.G., 33 de ani, din Rovinari, deţinătorul armei, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi  şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, iar G.S.A., pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite