Târgu-Jiu: Şase trenuri accelerat au sosit cu întârziere în Gorj din cauza ninsorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Condiţiile meteorologice au îngreunat circulaţia feroviară
Condiţiile meteorologice au îngreunat circulaţia feroviară

Din cauza frigului şi a ninsorilor abundente, şase trenuri accelerat au sosit cu întârziere aseară şi azi-dimineaţă în gara de la Târgu-Jiu. Călătorii  care se aflau în acceleratul 1725, pe relaţia Bucureşti-Târgu-Jiu, au stat 60 de minute în frig.

Ninsoarea şi-a pus amprenta aseară pe căile ferate. Trenul accelerat 1725, pe relaţia Bucureşti-Târgu-Jiu a înregistrat cea mai mare întârziere. Acesta a ajuns în staţie la ora 20.40, însă era programat să sosească la 19.40. Din cauză că sistemul de încălzire era defectuos, călătorii au îngheţat de frig în vagoane. Acceleratul a aşteptat la Filiaşi alte două trenuri care prezentau întârziere.
Trenul accelerat 1823, pe relaţia Bucureşti-Simeria, a întârziat 40 de minute   acceleratul 1828, pe relaţia Cluj-Târgu-Jiu a avut o întârziere de 45 de minute. De asemenea, azi-noapte, trenul accelerat 1822 pe relaţia Arad-Constanţa a sosit, în staţia din Târgu-Jiu, mai târziu cu 40 de minute, trenul accelerat 1821, ce venea dinspre Constanţa spre Arad prezenta întârziere a soit azi-dimineaţă la Târgu-Jiu după 18 minute faţă de ora programată.  Aproape 50 de minute a întârziat şi acceleratul 1831, pe relaţia Craiova-Cluj. Acesta era programat să sosească la ora 06.45 şi a ajuns la 07.35.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite