Târgu-Jiu: Şase permise reţinute într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiunile vor continua şi astăzi
Acţiunile vor continua şi astăzi

Poliţiştii rutieri au ridicat într-o singură zi şase permise de conducere, fiind luată această măsură întrucât cinci dintre şoferi au depăşit limita legală de viteză.

Pe parcursul acţiunilor desfăşurate în cursul zilei de ieri au fost constatate 71 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice, cele mai multe pentru nerespectarea vitezei legale, însă au fost depistaţi şi 11 şoferi care s-au urcat la volanul unor maşini care prezentau defecţiuni tehnice.

Au fost reţinute şase permise de conducere. În cinci cazuri, această măsură a fost dispusă ca urmare a faptului că şoferii depăşiseră cu mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulau.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului Rutier Municipal Tg-Jiu au acţionat pe arterele de circulaţie din municipiu pentru fluidizarea traficului şi disciplinarea tuturor categoriilor de participanţi la trafic.

În pofida activităţilor desfăşurate consecvent de poliţişti, există încă mulţi conducători auto ce nu conştientizează  riscul la care se expun şi îi expun şi pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regimului legal de viteza, 15 şoferi fiind sancţionaţi pentru aceasta abatere“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Nouă pietoni au fost amendaţi pentru traversare prin loc nepermis.

Oamenii legii vor organiza zilnic astfel de acţiuni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite