Târgu-Jiu: Şapte permise reţinute într-o singură zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte şoferi au devenit aseară pietoni, după ce s-au urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi s-au înscris în depăşiri neregulamentare. În ultimele 24 de ore, poliţiştii gorjeni au aplicat în trafic amenzi de aproape 30.000 de lei.

Pe parcursul acţiunilor desfăşurate pe parcursul întregii zile,  29 de poliţişti rutieri au aplicat ieri amenzi de aproape 30.000 de lei, fiind depistaţi 160 de şoferi care fie au depăşit viteza, fie conduceau maşini cu defecţiuni tehnice. „Au fost aplicate 42 de sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 15 pentru conducerea unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice, patru pentru depăşire neregulamentară, cinci în cazul conducătorilor de mopede, două căruţaşilor, două pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, iar diferenţa pentru alte abateri. În continuare poliţiştii rutieri vor desfăşura activităţi pentru reducerea evenimentelor rutiere ce au la bază nerespectarea normelor rutiere prevăzute de legislaţia în vigoare“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Oamenii legii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de conducere,  şapte permise, dintre care două pentru consum de alcool şi celelalte pentru depăşire neregulamentară. Totodată,  au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite