Târgu-Jiu: Salarii de 1600 de euro pentru asistenţi medicali în Malta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clinicile din Malta caută 200 de asistenţi medicali generalişti. Contractele de muncă sunt pentru o perioadă nedeterminată, iar salariile persoanelor cu experienţă sunt de cel puţin 1.600 de euro pe lună, potrivit reprezentanţilor reţelei de plasare de forţă de muncă în afara ţării.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare EURES  oferă 221 locuri de muncă vacante în ţările Uniunii Europene. Astfel, Ministerul Sănătăţii maltez oferă 200 de posturi pentru asistenţii medicali. Se oferă minim 13.809 euro pe an pentru asistenţi medicali generalişti fără experienţă şi maxim 19374 euro pe an pentru asistenţi medicali specialişti. Malta oferă încă 20 de posturi pentru farmacişti. Activitatea va consta în distribuirea de produse farmaceutice. Se oferă salarii cuprinse între 15.873 euro pe an şi 19. 840 de euro pe an.
În această perioadă, există un post vacant şi în Slovenia. Este vorba de un job destinat şoferilor de autocamioane ce vor trebui să transporte mărfuri sau persoane în toate ţările din Europa.  Şoferul selectat va primi un salariu de 900 euro net pe lună.
 Pentru relaţii suplimentare vă puteţi adresa la sediul AJOFM Gorj din strada Lt.Col.Dumitru Petrescu nr.1 din Târgu-Jiu. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite