SALVAT ÎN ULTIMUL MOMENT: Un adolescent a pus poliţiştii şi jandarmii pe jar după ce le-a spus părinţilor că se aruncă în Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Supravegherea zonei este în continuare în atenţia poliţiştilor locali
Supravegherea zonei este în continuare în atenţia poliţiştilor locali

Minorul de 16 ani a fost găsit azi-noapte pe marginea râului în care au murit înecaţi alţi doi elevi.

Adolescentul locuieşte cu părinţii în Târgu-Jiu, iar aseară a plecat de acasă hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa.

„Aseară, după ora 23.30, părinţii au sunat la noi şi au spus că băiatul lor a plecat de acasă şi a ameninţat că se sinucide. Imediat am anunţat ofiţerul de serviciu din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu. Ţinând cont că am primit informaţia că a plecat de pe Termocentralei, poliţiştii şi jandarmii s-au împărţit în două echipe. Patrula din cadrul Poliţiei Locale a căutat în zona insuliţei, iar jandarmii şi ceilalţi poliţişti la Debarcader. La un moment dat, în jurul orei 23.45, l-au văzut pe băiat în zona stadionului, pe marginea Jiului, iar când s-au apropiat a fugit. S-a închis toată zona spre Bicaz, pe partea cu Jiul, iar ulterior adolescentul a fost identificat, urmând să fie consiliat. Poliţiştii locali vor supraveghea în continuare zona, pentru că se pare că dă rezultate, îi speriem. Părinţii au făcut foarte bine că ne-au sesizat", a declarat Ion Tudor, directorul Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie (IPJ) al judeţului Gorj au dezvăluit şi motivul care l-a determinat pe minor să se gândească la acest gest. „Pierduse lănţişorul de aur la fotbal. După ce a fost găsit, acesta a fost consiliat de un psiholog din cadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj. A fost o sperietură zdravănă pentru părinţi", a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

„Eram la plimbare prin parc şi mă îndreptam pe insuliţă. Acolo am văzut nişte tineri, dar şi poliţişti şi jandarmi, care mi-au spus că vor să găsească pe cineva care a trimis un mesaj că se sinucide", a mărturisit Liviu, un târgujian care se plimba în zona respectivă.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite