Târgu-Jiu: S-a urcat beat la volan, a accidentat un pieton şi a fugit de la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 51 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală şi mai multe infracţiuni la regimul circulaţiei.

Accidentul a avut loc azi-noapte, pe raza localităţii Glogova. Poliţiştii au fost anunţaţi de un localnic cu privire la faptul că un bărbat l-a accidentat pe Alexandru P., în vârstă de 37 de ani. Tot acesta le-a spus oamenilor legii că şoferul a fugit de la faţa locului. Conducătorul auto, Gheorghe M., în vârstă de 51 ani, a fost depistat la scurt timp de către poliţişti.

La testarea cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o concentraţie de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care s-a procedat la conducerea acestuia la Spitalul Motru unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Urmare a primelor cercetări efectuate, poliţiştii au stabilit că Gheorghe M.,  la punerea în mişcare a autoturismului proprietate personală, l-a acroşat pe Alexandru P., care a suferit leziuni uşoare. Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite