Târgu-Jiu: S-a surpat drumul din Stoina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La faţa locului se află şi reprezentanţii secţiei de Drumuri Naţionale
La faţa locului se află şi reprezentanţii secţiei de Drumuri Naţionale

În acest moment, în localitatea Stoina, se circulă pe un singur sens din cauza unei alunecări de teren. Aproximativ 30 de metri de drum s-au surpat în urma precipitaţiilor din ultima perioadă.

„Este o problemă veche de vreo doi ani, de când s-au efectuat lucrări la drum. Din cauza zapezilor şi a precipitaţiilor, s-a distrus o parte din DN 6 B. La această oră se circulă pe o singură bandă. La faţa locului se află şi cei de la Drumuri Naţionale. Ieri dimineaţă am vazut o fisură, iar astăzi este afectată o porţiune de 30 de metri de drum“, declară Ioana Buşe, primăriţa din Stoina.

„Este vorba de  DN 6B, din satul Urda, din comuna Stoina. A fost afectată structura rutieră a drumului pe o distanţă de aproximativ 30 de metri. La faţa locului, pe lânga poliţiştii care monitorizează circulaţia rutieră, sunt cei de la Drumuri Naţionale. Circulaţia se desfăşoară alternativ pe sensul de mers Hurezani-Craiova, iar zona e semnalizată corespunzător cu indicatoare rutiere“, precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite