Târgu-Jiu: S-a sinucis anul trecut din dragoste pentru profa de română, dar este „activ" pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că la sfârşitul acestei luni se împlineşte un an de la moartea lui Alexandru Popovici, contul său de pe un site de socializare este activ. Cei aproximativ o mie de prieteni i-au scris peste 2.000 de comentarii.

Alexandru Popovici şi-a pus capăt zilelor pe data de 25 noiembrie 2009, însă nici până astăzi contul său pe hi5 nu a fost anulat. Prietenii i-au scris peste 2.000 de mesaje de condoleanţe. Singurul detaliu care s-a modificat pe pagina sa este vârsta. Tânărul a murit la 19 ani, însă pe hi5 s-a trecut automat la 20 de ani, vârstă pe care ar fi împlinit-o în luna iunie a acestui an.



Specialiştii IT spun că, în caz de deces, conturile pe diverse site-uri de socializare rămân active până când familia cere să fie şterse sau până când site-urile respective le şterg automat, din cauză că nu au mai fost folosite de foarte mult timp.

Târgu-Jiu



Anul trecut, chiar pe 7 noiembrie, tânărul a scris un mesaj de adio în care a notat că nu mai poate să trăiască fără dragostea vieţii lui, fosta lui profesoară de română. Aceasta a recunoscut că a trăit o idilă cu elevul său, dar a precizat că nu a crezut nici o clipă că băiatul îşi va pune în aplicare ameninţările de suicid.

Târgu-Jiu

„Te iubesc de parcã ar urma sã ne stingem amândoi în aceeaşi zi“, aşa a încheiat târgujianul scrisoarea de adio. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite