Târgu-Jiu: S-a răsturnat cu maşina pe câmp din cauza vitezei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 29 de ani, din comuna Muşeteşti, a ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un câmp din localitate.

Accidentul a avut loc aseară, în jurul orei 23.30, iar viteza o reprezintă principala cauză care a dus la producerea lui.

„D.C., în vârstă de 29 ani, din comuna Muşeteşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 665 - Muşeteşti, a pierdut controlul direcţiei de mers datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum şi imprudenţei la conducere, răsturnându-se în afara părţi carosabile, pe un câmp. În urma impactului, conducătorul auto a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportat la Spitalul Judeţean Gorj pentru investigaţii şi îngrijiri medicale”, a precizat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Şoferului i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie, fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite