S-a dat în spectacol după ce a omorât un om

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Turcineşti, a ajuns astăzi în arestul Poliţiei Gorj, după ce Judecătoria Târgu-Jiu l-a condamnat la trei ani de închisoare pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În loc să regrete fapta comisă în luna aprilie a anului trecut, şoferul a început să-i înjure pe jurnalişti. Nu s-a prezentat singur să execute pedeapsa cu închisoarea, ci a fost luat de acasă de poliţişti. „Din probatoriul administrat s-a reţinut că pe 22 aprilie 2011, B.E.G., în timp ce conducea un autoturism pe DJ 664, în localitatea Turcineşti, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane şi vătămarea corporală gravă a altei persoane, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Poliţiştii l-au depistat pe tânăr pe raza localităţii de domiciliu. Acesta a fost reţinut şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, urmând a fi încarcerat în penitenciar pentru executarea pedepsei", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. 

La câteva ore după accident, bărbatul s-a întors la faţa locului şi a fost testat cu etilotestul, prezentând o concentraţie de 0,89 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Valoarea alcoolemiei, stabilită în urma prelevării probelor biologice a fost de 1,60 la mie. 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite