S-a ales cu dosar penal după ce s-a împuşcat în picior

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Muşeteşti, a ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, după ce s-a împuşcat în picior. Medicii de la spital au anunţat Poliţia.  Bărbatul a refuzat intervenţia chirurgicală pentru a-i fi scoasă alica din picior.

Acesta a vrut să-i păcălească pe oamenii legii, spunând că cineva a comis fapta în timp ce se plimba în apropierea Parcului Central, însă poliţiştii au descoperit că el este singurul vinovat. „Bărbatul, V.A.A., din comuna Muşeteşti, le-a relatat poliţiştilor că leziunea traumatică a suferit-o în timp ce se deplasa pe Bulevardul Constantin Brâncuşi din Târgu- Jiu, fiindu-i, probabil, provocată de către un necunoscut, cu o armă neletală de tir sportiv. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat să se intervină chirurgical pentru scoaterea corpului străin din membrul inferior. Continuând investigaţiile pe raza localităţii de domiciliu a acestuia, ocazie cu care au stabilit că bărbatul a fost victimă a propriei neglijenţe. Din cercetările efectuate a rezultat că duminică după-amiaza, V.A.A. se afla pe terasa unui bar din comuna Muşeteşti, având asupra sa o armă neletală de tir sportiv cu aer comprimat. La un moment dat, pe fonful manevrării necorespunzătoare, pistolul s-a descărcat şi o alică i-a provocat leziunea de la nivelul membrului inferior”, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Ulterior s-a constatat că pistolul neletal şi alicele au fost aduse ilegal în ţară şi pe le deţinea fără drept, pe numele bărbatului fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de deţinere şi port de armă neletală fără drept, uz de armă neletală, din categoria celor supuse autorizarii şi contrabandă calificată.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite