Târgu-Jiu: S-a ales cu dosar penal după ce a tras un foc de armă în toiul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 23 de ani, din comuna Logreşti, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de uz de armă neletală, fără drept, după ce azi-noapte a băgat spaima în localnicii din Săuleşti.

Împuşcătura a fost auzită azi-noapte, în jurul orei 03.00, pe raza comunei săuleşti. Oamenii legii au intervenit la scurt timp la faţa locului. Gorjeanul avea doar o autorizaţie pentru deţinerea unui pistol cu bile

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti efectuează cercetări faţă de un tânăr de 23 ani, din comuna Logreşti, judeţul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Din primele cercetări efectuate până în prezent s-a stabilit că suspectul Marius P., deşi deţinea în mod legal un pistol cu bile, în noaptea de 28 noiembrie, în jurul orei 03.00, în timp ce se afla pe raza comunei Săuleşti, a efectuat un foc de armă, în plan vertical“, au anunţat poliţiştii gorjeni.

Arma neletală a fost confiscată, iar pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie dispuse măsuri legale.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite