Târgu-Jiu: VIDEO şi FOTOGALERIE: Rupt de beat, a lovit două maşini şi a înjurat toată Poliţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Chisăroiu s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice şi a tamponat două maşini. Etilotestul a arătat că târgujianul avea o alcoolemie de 1,23 mg/l/alcool pur în aerul expirat.

Târgujianul, în vârstă de 61 de ani, i-a pus pe jar pe oamenii legii, după ce a accidentat două maşini aflate într-o parcare de pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu.

image

Autoturismul meu era parcat şi brusc am auzit  alarma. Când m-am uitat la maşină, l-am văzut pe acest şofer cum dădea să fugă. L-am scos din maşină şi a început să mă înjure. Dacă era un copil acolo, sigur îl omora“, declară unul dinte proprietarii autoturismelor avariate.

Nicolae Chisăroiu a fost rugat minute în şir să sufle în etilotest, adresându-le injurii şi ameninţări poliţiştilor care încercau să-l convingă să accepte să fie testat.

image

Lasă-mă dracului în pace, unde mă duci ? Pe mine mă cheamă Chisăroiu şi dacă-ţi dau una îţi pică toţi dinţii din gură. Dacă-ţi ard două palme, te las lat. Tu ştii cine e fiul meu?“, îl întreba şoferul turmentat pe poliţist.

Poliţist : „La sânge mergem ?“

Şofer : „Păi ? Pentru ce ?“

Poliţişt : „Ca să vedem dacă sunteţi băut“

Şofer : „Tu ce băuşi ?“

Poliţist: „Eu nimic“

Verificările oamenilor legii arată că bărbatul nu este la prima abatere de acest gen. „Acesta a mai săvârşit două abateri de acest gen : a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat recoltarea probelor biologice. De această dată, a tamponat două autoturisme şi a plecat de la locul accidentului“, a declarat Gabriel Popescu, agent-şef în cadrul  Biroului Rutier.



Nea Nicu a făcut show şi la spital, înjurându-i pe cei prezenţi ca la uşa cortului. Pentru faptele sale, acesta s-a ales cu dosar penal.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite