Târgu-Jiu: Rupt de beat, a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a răsturnat cu motoscuterul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a băut bine, un bărbat din comuna Turburea , s-a urcat pe motoscuter, împreună cu iubita sa. Conducătorul mopedului este internat la Seţia Terapie Intensivă.

Aseară, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 67, în cartierul Drăgoieni. Ilie Dumitraşcu, de 41 de ani, din comuna Turburea, şi-a luat iubita pe motoscuter şi a plecat spre Târgu-Jiu, după ce consumase băuturi alcoolice. Aburii alcoolului au făcut ca bărbatul să nu mai vadă bine drumul. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că şoferul mopedului a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat accidentarea gravă conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgu- Jiu, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Adina Lungu din Târgu-Jiu , iubita mopedistului, a recunoscut că, înainte să plece din Turburea,  Ilie  a dat peste cap câteva pahare cu bere. 

image

Adina Lungu a scăpat ca prin minune din accidentul produs de iubitul său 

Mergeam către locuinţa mea din Bârseşti şi, la un moment dat, ne-am răsturnat. M-am speriat rău. Ştiu că a băut bere înainte să o luăm la dum. Suntem împreună de trei săptămâni şi urma să ne căsătorim“.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.  În prezent, Ilie Dumitraşcu  este internat la Secţia Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă  „Tudor Vladimirescu“.  „Pacientul a ajuns în stare de inconştienţă la urgenţe. Acesta s-a ales cu fractură la gleznă şi fractură de piramdă nazală“, a declarat Liliana Puiu Crăciun, medic şef al Unităţii Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.  

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite