Târgu-Jiu: Rudele gorjenilor spulberaţi de maşina americanului şochează: „Le dăm drumul pe Jiu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au murit, ieri-dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Plopşoru. Doina Speriuși, în vârstă de 49 de ani, din Plopşoru, dar și Dumitru Dumă de 41 de ani, din Turburea, se aflau în căruţa aruncată la câţiva metri de un autoturism condus de americanul , în vârstă de 59 de ani.

Aseară, rudele celor două persoane decedate nu au plecat din curtea Parchetului până la finalizarea audierilor. Revoltaţi, oamenii voiau cu orice preţ să îl tragă la răspundere pe cel care s-a aflat la volanul maşinii care a provocat accidentul. „Vreau să văd cine mi-a omorât fratele. Frate de 41 de ani, a murit tânăr. Nu avem bani să îl înmormântăm“, strigă, printre lacrimi, Nicoliţa Părăluţă, sora bărbatului mort în accident. „Să plătească pentru ceea ce a făcut. Minte când zice că n-a condus el. Căruţa s-a făcut praf, a murit şi calul“, spune Lenuţa Dumă, sora femeii decedate. „Nu au nici bani să scoată morţii de la morgă. Ce facem cu ei ? Le dăm drumul pe Jiu? Să ne ajute familia şoferului cu bani pentru înmormântare“, spune Tudorică Lăzăroiu, o altă rudă a bărbatului decedat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul, un bărbat de 59 ani, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Rovinari în direcţia Filiaşi, a intrat în coliziune cu un atelaj cu tracţiune animală ce se deplasa în aceeaşi direcţie. În urma accidentului, 2 persoane de 41, respectiv 49 ani, ce se aflau în atelajul cu tracţiune animală, au decedat“, au confirmat poliţiştii gorjeni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite