Târgu-Jiu: Rudele fetei ucise acum 19 ani vor să afle numele criminalului pentru care Ţundrea a făcut puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La audierile din cazul Ţundrea au fost chemate astăzi rudele victimei, urmând ca procurorii bucureşteni să meargă şi în satul Pojogeni, la locul crimei.

Fraţii Mioarei Gherasie au venit astăzi, în jurul orei 10.00, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Judeţean Gorj, fiind surprinşi de faptul că adevăratul criminal nu a venit la audieri.  Cristinel Gherasie,   fratele minorei violate şi ucise cu bestialitate, a declarat că vrea ca numele celui care a comis oribila faptă să nu mai fie ţinut la secret.

Să ne spună numele lui şi să-l aresteze. De ce nu e aici?Vreau să se facă dreptate şi am încrederele în domnul procuror Iacob. Justiţia are toate  probele şi vreau să se facă din nou reconstituirea. Acel test nu minte“, a spus bărbatul de 36 de ani, din satul Pojogeni.

Sora fetiţei omorâte îl bănuieşte pe consăteanul Gheorghe Avram

 „Sora mea ar fi împlinit 33 de ani în luna mai a acestui an. Vreau să ştiu cine mi-a omorât-o. Toată lumea îl bănuieşte pe Avram Gheorghe şi trebuie să se facă lumină. Au mai fost 3-4 crimecu autor necunoscut. Suntem aici să aflăm adevărul“, a spus Ileana Băncilă, sora Mioarei Gherasie.

19 ani de la oribila crimă

La 16 iunie 1992 se împlinesc 19 ani de la comiterea crimei de la Pojogeni şi numai invocarea suspendării prescripţiei executării pedepsei ar mai putea duce la arestarea celui care a comis această faptă. Procurorul Marius Iacob este hotărât să finalizeze cercetările, motiv pentru care va mai sta câteva zile în judeţul Gorj.










Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite