Târgu-Jiu: Rovinăreanul acuzat de furtul unui autocamion, obligat să nu părăsească ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Guţă este acuzat de un tânăr de 27 de ani, din Rovinari, că i-a furat un autocamion încarcat cu tone de cărbune. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.

Rovinăreanul de 34 de ani a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă. „Vineri, la ora 23.50, poliţiştii din Rovinari au fost sesizaţi de Constantin C., în vârstă de 27 de ani, din judeţul Gorj, cu privire la faptul că i-a fost furat un autocamion încărcat cu cărbune. Poliţiştii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs fapta, dosarul penal urmând a fi înaintat unităţii de parchet competente cu propuneri legale. Ieri, Gabriel I.C. a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Gorj pe bază de ordonanţă de reţinere, iar astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă“, a declarat Bogdan Scafeş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Gabriel Guţă va fi cercetat în stare de libertate. „Procurorul de caz nu consideră necesară luarea măsurii de arestare preventivă, iar învinuitul este cercetat în stare de libertate, având obligaţia de a nu părăsi ţara“, a declarat Simona Moţa, procuror în cadrul Parchetului Local. Bărbatul le-a spus ziariştilor că el este un simplu martor.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite