Târgu-Jiu: Riscă să ajungă după gratii după ce a furat două vaci şi le-a vândut în târg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe numele unei femei de 41 de ani, din comuna Borăscu, a fost întocmit ieri dosar penal pentru furt calificat. Aceasta este acuzată că a furat două bovine şi le-a vândut unor persoane din comuna Ţânţăreni.

Un bărbat de 60 de ani, din satul Menţii din Dos, a sunat duminică la Poliţie şi a anunţat că sâmbătă noaptea i-au dispărut vacile din grajdul aflat la un kilometru distanţă de locuinţa sa. Poliţiştii din comuna Borăscu au început cercetările în acest caz, iar autoarea faptei a fost prinsă în cursul zilei de ieri.

„Continuând investigaţiile, poliţiştii au stabilit că bovinele au fost vândute unor persoane din comuna Ţânţăreni. Animalele au fost recuperate şi restituite părţii vătămate. Ulterior, pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspectă de comiterea furtului este D.I., de 41 de ani, din comuna Borăscu. Aceasta este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Femeia vânduse cele două vaci cu suma de aproximativ 3.000 de lei. Furtul calificat se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite